Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

GoChain

GoChain is een nieuwe, schaalbare, en snelle blockchain, volledig verenigbaar met Ethereum. De kracht van Ethereum, op een veel betere infrastructuur.

Over GoChain

Met GoChain komt er een nieuwe blockchain op de markt, die volledig compatibel is met het Ethereum-netwerk. Hoewel de ICO nog moet plaatsvinden, is er al een werkend product, dat op dit moment live is op het testnetwerk.

Met de introductie van GoChain is het mogelijk om alle Ethereum smart contracts, tools en wallets te gebruiken op een nieuw netwerk. Daarmee is de drempel om van het ene netwerk naar het andere over te stappen weggenomen, en de potentiële markt gigantisch.

De missie van GoChain is om de markt van een snel, energiezuinig, en kostenefficiënt netwerk te voorzien. De nadruk ligt daarbij op decentraliteit (door te forceren om nodes in verschillende landen te draaien), snelheid (vanaf 1300 transacties per seconde), en energie (energieverbruik tot 1000 keer lager dan Bitcoin en Ethereum).

Het team achter GoChain bestaat voornamelijk uit techneuten. Dat is goed om te zien, aangezien tegenwoordig veel bedrijven worden opgestart zonder drijvende kracht van een development team. Na de livegang van het netwerk ligt de nadruk op het uitbreiden van de mogelijkheden van smart contracts, en het verder verhogen van de transactiesnelheid.

De combinatie van nieuwe technologie, de hoge toegankelijkheid van het nieuwe netwerk, en de slagkracht van het ervaren team maakt deze ICO meer dan waard om te volgen. Een risico voor GoChain is dat het lastig is om bedrijven en applicaties naar hun eigen blockchain toe te halen. Het écht voor elkaar krijgen om de adoptie van een blockchain te verhogen is een lastige klus. Meer over GoChain lezen kan via de links hieronder.

Waarom je GoChain moet volgen

 1. Volledig compatibel met bestaande Ethereum wallets, smart contracts en andere tools.
 2. Een team met slagkracht, omdat het vrijwel volledig bestaat uit ontwikkelaars.
 3. Openheid over gebruik van opgehaalde fondsen, met een nadruk op de lange termijn.

GoChain staat ontwikkelaars toe om eenvoudig van Ethereum over te stappen op een nieuw en sneller netwerk. Voor ontwikkelaars extra interessant vanwege vernieuwde mogelijkheden voor dapps later dit jaar. Het opent de deur tot een gigantische markt.

Wil je meer weten? Zorg ervoor dat je zelf onderzoek doet. Hier kan je meer vinden over GoChain:

Blogposts over GoChain

We schrijven regelmatig over onze favoriete projecten. Je vindt de vier meest recente berichten hieronder, en je kunt alle updates over GoChain hier vinden.

 1. De derde generatie blockchain: snel, schaalbaar, en veilig

  door Bert

  Bitcoin gaf ons digitaal geld. Ethereum voegde smart contracts toe en gaf ons een platform om zelf apps te bouwen op de blockchain. Duizenden startups en innovatieve projecten schoten uit de grond. Maar klaar voor massaal gebruik door miljoenen mensen is Ethereum (nog) niet. Tijd voor de derde generatie crypto.

  Verder lezen

 2. Wat is een blockchain?

  door Peter

  Blockchain wordt wel de grootste uitvinding sinds die van het internet genoemd. Steeds meer bedrijven verkennen de mogelijkheden van deze technologie om data veilig en onveranderlijk op te slaan. Wat is een blockchain eigenlijk?

  Verder lezen

@go_chain GoChain Partners with @PopComSaaS to Build Compliant Pharmaceutical, Alcohol, and Cannabis Vending Machines Powered by GoChain 👉🏼 https://t.co/YQ9YEgLhXo

$GO

GoChain heeft een eigen munt met het symbool GO. Het staat op nummer 179 op de wereldwijde ranglijst. We hebben de belangrijkste gegevens verzameld en hieronder op een rij gezet.

 • Naam GoChain
 • Symbool GO
 • Prijs (USD) $0,021
 • Prijs (EUR) €0,018
 • Dagvolume $669.896,00
 • Marktkapitalisatie $13.663.000,00
 • Δ 1u +0,96%
 • Δ 24u -1,22%
 • Δ 7d -3,79%