Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Alle projectupdates

 1. De visie van Rebellious: de holder is notaris en wordt beloond met masternodes

  door Peter

  Het is alweer even geleden dat we schreven over Rebellious. Het ging toen over de volwassenwording van Rebellious en bijbehorende veranderingen. Eén van die veranderingen had betrekking op de strategie van Rebellious. Een vraag die wat ons betreft nog open stond in die context is: op welke manier is de nieuwe strategie gekoppeld aan de tokenhouder? Intussen is die vraag beantwoord, en de manier waarop maakt ons zeer enthousiast!

  Verder lezen

 2. Artificial Intelligence in de praktijk: filteren van reviews

  door Peter

  De term Artificial Intelligence (vanaf hier: AI) komt regelmatig langs in combinatie met de term blockchain. Omdat er eigenlijk geen eenduidige uitleg bestaat van wat kunstmatige intelligentie is, wordt vrij gemakkelijk gebruik gemaakt van deze term, soms enkel als marketing tool. Maar er zijn platforms die daadwerkelijk van AI gebruik maken, en daar geven we zo nu en dan graag een voorbeeld van.

  Verder lezen

 3. De geboorte van een nieuwe munt

  door Bert

  De eerste kennismaking is vaak met Bitcoin, Litecoin, Ethereum of Monero. Daarna volgt de valkuil van munten met een lage prijs in dollars, maar eigelijk een vrij grote marktkapitalisatie, zoals Verge en Ripple. En tot slot begint de zoektocht die nooit meer ophoudt, de zoektocht naar kleine, ondergewaardeerde projecten. De hidden gems.

  Hoe vroeger je erbij bent, hoe beter. Een investering die x1000 gaat vind je alleen in de begindagen van een project. High risk, high reward. Wij volgen in deze blog een project door z'n eerste maanden heen. Meet DeviantCoin.

  Verder lezen

 4. Rebellious wordt volwassen

  door Peter

  Afgelopen zondag was het zover: REBL lanceerde de rebranding waar de afgelopen weken en maanden hard aan is gewerkt. Het resultaat mag er zijn. Een mooie nieuwe website, een frisse nieuwe look, en eerder al een vernieuwde whitepaper. Wat is er allemaal veranderd?

  Verder lezen