Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 12 november 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 12 november 2018.

"Historisch hoge schuldenberg creëert sterkte vraag naar cryptovaluta"

Experts zijn het er over eens: er ligt een nieuwe crisis op de loer. En dat is volgens Erik Voorhees goed nieuws voor cryptovaluta. Hij ziet een sterk toegenomen vraag naar crypto door een afname van vertrouwen in fiatgeld. Lees verder over ""Historisch hoge schuldenberg creëert sterkte vraag naar cryptovaluta""

Northern Bitcoin gebruikt verlaten mijn voor het minen van bitcoin

Het minen van bitcoin is overduidelijk kostbaar. Het is dus zaak dat zo efficiënt mogelijk te doen. Het Duitse bedrijf Northern Bitcoin heeft de kosten flink kunnen verlagen door te gaan minen... in een verlaten mijn in Noorwegen. Lees verder over "Northern Bitcoin gebruikt verlaten mijn voor het minen van bitcoin"

"Blockchain ontwikkelt zich wat langzamer dan het internet deed"

Volgens ConsenSys baas Joseph Lubin heeft blockchain waarschijnlijk meer tijd nodig om te ontwikkelen dan het internet nodig had om tot z'n recht te komen. Volgens Lubin is blockchain-technologie een stuk gecompliceerder. Lees verder over ""Blockchain ontwikkelt zich wat langzamer dan het internet deed""

Centrale bank Bahama's presenteert progressieve regelgeving voor cryptovaluta

De centrale bank van de Bahama's heeft een discussiestuk gepubliceerd waarin een nieuw juridisch framework voor cryptovaluta wordt geïntroduceerd. Het gaat op diverse risico's en uitdagingen in, maar het is opvallend progressief. Lees verder over "Centrale bank Bahama's presenteert progressieve regelgeving voor cryptovaluta"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 16 november 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 november 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 14 november 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 november 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 november 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 november 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.