Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 18 november 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 18 november 2018.

De bitcoin-rat is terug en zet Alan Greenspan in de kijker

Artiest en hedgefondsmanager Nelson Saiers heeft z'n bitcoin-rat weer eens uit de schuur gehaald. Hij wordt vlakbij het Eccles-gebouw neergezet, het hoofdkwartier van de Amerikaanse Federal Reserve. Zijn doelwit: Alan Greenspan, die daar getuigde een "fout" gemaakt te hebben tijdens zijn tijd bij de centrale bank. Lees verder over "De bitcoin-rat is terug en zet Alan Greenspan in de kijker"

Banenmarkt cryptovaluta en blockchain onverminderd sterk

De interesse van zowel werkgevers als werkzoekenden in banen gerelateerd aan blockchain en cryptovaluta blijft onverminderd sterk. Afgelopen maand rapporteerde Glassdoor een stijging van 300% van het aantal openstaande vacatures.  Lees verder over "Banenmarkt cryptovaluta en blockchain onverminderd sterk"

American Express en Santander gaan RippleNet gebruiken voor transacties tussen Amerika en Verenigd Koninkrijk

American Express, Santander, en Ripple gaan samenwerken om transacties tussen Amerika en het Verenigd Koninkrijk sneller en goedkoper te maken. Mogelijk gaat Ripple's eigen cryptomunt (XRP) in dit verband later ook een rol spelen. Lees verder over "American Express en Santander gaan RippleNet gebruiken voor transacties tussen Amerika en Verenigd Koninkrijk"

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.