Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 20 november 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 20 november 2018.

Huobi heeft grote plannen in Rusland

Huobi heeft in november een kantoor in Rusland geopend. Niet alleen ter ondersteuning van de handel op de exchange. Ze willen ruimte verhuren aan miners, meewerken aan wet- en regelgeving, en lokale blockchaintalenten trainen. Lees verder over "Huobi heeft grote plannen in Rusland"

Metropolitan Commercial Bank gaat samen met Crypto.com Visa-betaalkaarten uitgeven in Amerika

De in New York gevestigde Metropolitan Commercial Bank gaat het samen met Crypto.com makkelijker maken om te betalen met cryptovaluta in Amerika. Ze gaan prepaid-betaalkaarten uitgeven die overal werken waar Visa geaccepteerd is. Lees verder over "Metropolitan Commercial Bank gaat samen met Crypto.com Visa-betaalkaarten uitgeven in Amerika"

Zuid-Koreaanse exchange Zeniex sluit 5 maanden na lancering de deuren

Slechts 5 maanden na de lancering van Zeniex is de Zuid-Koreaanse exchange genoodzaakt de stekker eruit te trekken. Op 23 november stopt Zeniex definitief. De onderneming blijkt onvoldoende winstgevend te zijn. Lees verder over "Zuid-Koreaanse exchange Zeniex sluit 5 maanden na lancering de deuren"

Cryptovaluta populair kerstcadeau onder Amerikaanse tieners

Investeringsbank Piper Jaffray stelt dat Amerikaanse tieners deze kerst voor het eerst liever cryptovaluta ontvangen dan cash, cadeaukaarten, of brandstofbudget. Ook V-bucks, de in-game currency van Fortnite, staat hoog op het verlanglijstje. Lees verder over "Cryptovaluta populair kerstcadeau onder Amerikaanse tieners"

Google verwijdert vier malafide crypto apps uit de Play Store

Cybersecurity-onderzoeker Lukas Stefanko kwam 4 nep-apps in de Play Store tegen die zich voordeden als wallet van bekende cryptovaluta. De apps zijn enkele honderden keren gedownload, en inmiddels uit de Play Store verwijderd. Opletten dus! Lees verder over "Google verwijdert vier malafide crypto apps uit de Play Store"

Update Bakkt: lancering uitgesteld naar 24 januari en uitbreiding aanbod?

Nieuws vanuit Bakkt. De lancering is uitgesteld naar 24 januari, de infrastructuur is in ontwikkeling, en er wordt gekeken naar kansen om de dienst uit te breiden. We hebben de laatste ontwikkelingen voor je op een rij gezet. Lees verder over "Update Bakkt: lancering uitgesteld naar 24 januari en uitbreiding aanbod?"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 november 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 22 november 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 21 november 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 20 november 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 19 november 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 18 november 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.