Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 25 november 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 25 november 2018.

Venture capital investeringen in blockchainmarkt 316% gestegen sinds 2017

Outlier Ventures, een Europese durfkapitaalfirma, heeft haar State of Blockchains Q3 2018 rapport uitgebracht. Daarin staat dat investeringen in blockchain- en cryptobedrijven met 316% is gestegen, van $900 miljoen naar $2,85 miljard.  Lees verder over "Venture capital investeringen in blockchainmarkt 316% gestegen sinds 2017"

Bitcoin's hashrate daalt met 44% sinds hoogtepunt in augustus

De hashrate van Bitcoin is de afgelopen maanden harder gedaald dan ooit tevoren. Sinds het hoogtepunt op 27 augustus dit jaar is de hashrate 44% gedaald. In verband met de gedaalde bitcoinprijs is de daling echter niet onverwacht. Lees verder over "Bitcoin's hashrate daalt met 44% sinds hoogtepunt in augustus"

Telegram's blockchain platform voor 70% gereed

Eerder dit jaar ontvingen investeerders in het Telegram Open Network (TON) een voortgangsrapport. Daaruit blijkt dat het TON-platform voor 70% gereed is. Het deel dat blocks genereert en valideert heeft nog het meeste werk nodig. Een update. Lees verder over "Telegram's blockchain platform voor 70% gereed"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 16 november 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 november 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 14 november 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 november 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 november 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 november 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.