Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 7 december 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 7 december 2018.

Bitcoin-handelaar op Amerikaanse blacklist zegt onschuldig te zijn

Pas zijn er door de Amerikaanse overheid sancties uitgedeeld aan individuele bitcoin-adressen die betrokken zouden zijn bij malafide praktijken, waaronder die van Mohammad Ghorbaniyan. Hij stelt onterecht op de zwarte lijst te zijn geplaatst. Lees verder over "Bitcoin-handelaar op Amerikaanse blacklist zegt onschuldig te zijn"

Universiteit van Amerikaanse luchtmacht lanceert educatieve blockchain-tool

Het Air Force Institute of Technology (AFIT), aanbieder van masteropleidingen van de Amerikaanse luchtmacht, heeft een blockchain-tool gelanceerd. Het helpt studenten te leren over blockchain en potentiële use cases ervan. Lees verder over "Universiteit van Amerikaanse luchtmacht lanceert educatieve blockchain-tool"

Poloniex komt met handelsplatform voor grote beleggers

De crypto exchange Poloniex heeft onlangs de opening van een handelsplatform voor institutionele beleggers aangekondigd. Eerder dit jaar werd de beurs door betalingsbedrijf Circle overgenomen. Lees verder over "Poloniex komt met handelsplatform voor grote beleggers"

Dochteronderneming Overstock investeert $2,5 miljoen in GrainChain

Medici Ventures, dochter van Overstock, heeft zich voor $2,5 miljoen ingekocht in GrainChain, een softwarebedrijf die een eigen blockchain en stablecoin wil lanceren. Het platform van GrainChain is gericht op de graan-industrie. Lees verder over "Dochteronderneming Overstock investeert $2,5 miljoen in GrainChain"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 7 december 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 6 december 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 5 december 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 4 december 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 3 december 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 2 december 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.