Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 16 december 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 16 december 2018.

LinkedIn: blockchain developer bovenaan de lijst van "opkomende functies"

LinkedIn komt ieder jaar met een lijst van “emerging jobs”. Dat zijn banen die populair zijn geworden, doorgaans zichtbaar doordat de vraag ernaar flink aantrekt. De rol blockchain developer voert de lijst van 2018 aan. Lees verder over "LinkedIn: blockchain developer bovenaan de lijst van "opkomende functies""

Rapport: pensioenen Venezuela worden omgezet naar cryptovaluta Petro

Discutabel nieuws uit Venezuela: pensioengeld wordt geforceerd omgezet naar de nationale cryptomunt petro. Voor Venezolanen pijnlijk: met petro betalen is lastig, de koers fluctueert flink, en wisselen naar de bolivar is complex. Lees verder over "Rapport: pensioenen Venezuela worden omgezet naar cryptovaluta Petro"

Boerse Stuttgart start met handel cryptovaluta in eerste helft 2019

De op één na grootste aandelenbeurs van Duitsland, Boerse Stuttgart, start met de handel in cryptovaluta in de eerste helft van 2019. De exchange ondersteunt eerst enkel bitcoin en ether. Later komen er “ICO-tokens” bij. Lees verder over "Boerse Stuttgart start met handel cryptovaluta in eerste helft 2019"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 7 december 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 6 december 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 5 december 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 4 december 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 3 december 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 2 december 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.