Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 23 december 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 23 december 2018.

"Lancering Bakkt wordt mogelijk voor tweede keer uitgesteld"

Volgens Coindesk is het onwaarschijnlijk dat ICE, het moederbedrijf van Bakkt, de benodigde vergunningen voor de lancering van Bakkt van de CFTC ontvangt vóór 24 januari. Dat zou leiden tot een tweede uitstel van Bakkt's bitcoin-platform. Lees verder over ""Lancering Bakkt wordt mogelijk voor tweede keer uitgesteld""

Amerika in gevecht tegen Iran's eigen cryptomunt

Iran werkt aan een eigen cryptomunt om onder opgelegde sancties uit te komen, o.a. vanuit Amerika. Maar dat gebeurt niet zomaar. Het kat-en-muisspel is in volle gang. Amerika zoekt naar aanvullende sancties om de Iraanse cryptomunt te voorkomen. Lees verder over "Amerika in gevecht tegen Iran's eigen cryptomunt"

Cryptobedrijven CoinVantage en Pick & Shovels fuseren om software te bouwen voor institutionele investeerders

De cryptobedrijven CoinVantage en Pick & Shovels zijn tot de conclusie gekomen dat ze samen meer kunnen bereiken. Ze fuseren tot het bedrijf Interchange. Het clientèle bestaat uit grote instellingen, waaronder hedge funds, en exchanges. Lees verder over "Cryptobedrijven CoinVantage en Pick & Shovels fuseren om software te bouwen voor institutionele investeerders"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 14 december 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 december 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 december 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 december 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 10 december 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 december 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.