Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 25 december 2018

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 25 december 2018.

"Verenigde Arabische Emiraten wordt hotspot voor blockchain-bedrijven in 2019"

De regering van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) wil het land graag aan het lijstje van blockchain-hotspots toevoegen in 2019. Experts binnen de crypto-industrie zijn het erover eens: de wetsvoorstellen die er liggen zijn veelbelovend. Lees verder over ""Verenigde Arabische Emiraten wordt hotspot voor blockchain-bedrijven in 2019""

Bitcoin daalt naar plek 18 op China's crypto-ranglijst, EOS blijft koploper

China's Center for Information and Industry Development (CCID) heeft de 8e editie van haar crypto-ranglijst gepubliceerd. Bitcoin zakt naar plek 18. De top 3 bestaat uit EOS, Ethereum, en GXChain. We hebben de resultaten op een rij gezet. Lees verder over "Bitcoin daalt naar plek 18 op China's crypto-ranglijst, EOS blijft koploper"

Meer dan 800 nieuwe crypto-bedrijven in het VK in 2018

Uit onderzoek van Sky News blijkt dat er in 2018 meer dan 800 nieuwe crypto-bedrijven zijn gestart. Uit dezelfde data blijkt dat er ook 342 zijn verdwenen. Het merendeel daarvan is tussen juni en november dit jaar opgedoekt. Een overzicht. Lees verder over "Meer dan 800 nieuwe crypto-bedrijven in het VK in 2018"

Geruchten rondom Bitmain: grote ontslagronde op komst

Het stormt rondom Bitmain. Van de 2.000 medewerkers zou de helft binnenkort ontslagen worden. Volgens berichten op LinkedIn zou Bitmain komende week starten met de inmiddels beruchte ontslagronde. Lees verder over "Geruchten rondom Bitmain: grote ontslagronde op komst"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 december 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 27 december 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 december 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 december 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 december 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 december 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.