Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 6 januari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 6 januari 2019.

Nieuwe reclamecampagne Gemini: "Crypto heeft regels nodig"

Met een nieuwe reclamecampagne roept crypto-exchange Gemini op tot betere regulatie van de cryptowereld. In New York pronken leuzen als "crypto needs rules" en "crypto without chaos" langs de straat en op taxi's. Waarom doet Gemini dit? Lees verder over "Nieuwe reclamecampagne Gemini: "Crypto heeft regels nodig""

ConsenSys en AMD bouwen samen nieuwe blockchain-infrastructuur

In een persbericht maakt ConsenSys bekend dat het samen met AMD een nieuwe blockchain-infrastructuur gaat ontwikkelen. Het moet het eerste onafhankelijke platform worden voor overheden en grote bedrijven. Dit is er bekend. Lees verder over "ConsenSys en AMD bouwen samen nieuwe blockchain-infrastructuur"

Oprichter Roemeense exchange Coinflux uitgeleverd aan Amerika

Nistor Vlad Călin, de oprichter van de Roemeense crypto exchange Coinflux, wordt volgens lokale media uitgeleverd aan Amerika. Călin wordt georganiseerde misdaad, witwassen, en fraude ten laste gelegd. Dit is er bekend. Lees verder over "Oprichter Roemeense exchange Coinflux uitgeleverd aan Amerika"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 december 2018
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 27 december 2018
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 december 2018
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 december 2018
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 december 2018
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 december 2018

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.