Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Het belangrijkste cryptonieuws van 10 januari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 10 januari 2019.

Thailand opent deuren voor cryptovaluta

De SEC van Thailand heeft de eerste vier cryptocurrency exchanges groen licht gegeven om de handel te starten. Daarmee zijn de deuren er voor cryptovaluta officieel geopend. Een belangrijke stap voor de Aziatische cryptomarkt? Lees verder over "Thailand opent deuren voor cryptovaluta"

Amerikaans politiek verslaggever Dave Rubin stapt over op Bitcoin voor financiering

Dave Rubin heeft aangekondigd het fondsenwerving-platform Patreon in te ruilen voor Bitcoin. Rubin is onafhankelijk politiek commentator en verwijt Patreon censuurpraktijken. Dit is er bekend over Rubin's switch. Lees verder over "Amerikaans politiek verslaggever Dave Rubin stapt over op Bitcoin voor financiering"

Vrouw Noorse multimiljonair gekidnapt, ontvoerders eisen losgeld in Monero

Eind oktober is de vrouw van een rijke Noor ontvoerd, aldus de Noorse politie. De eis: 9 miljoen euro, te betalen in cryptovaluta Monero. De zaak moest in het geheim opgelost worden, maar dat is niet gelukt. Dit is er gebeurd. Lees verder over "Vrouw Noorse multimiljonair gekidnapt, ontvoerders eisen losgeld in Monero"

's Werelds 23e rijkste man investeert in cryptocurrency exchange Bakkt

Bakkt, het platform voor digitale assets van Intercontinental Exchange (ICE), heeft een grote financieringsronde achter de rug. Eén van de investeerders: Li Ka-shing, de 23e rijkste man ter wereld. Een belangrijk signaal? Lees verder over "'s Werelds 23e rijkste man investeert in cryptocurrency exchange Bakkt"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 januari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 10 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 8 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 7 januari 2019
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 6 januari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.