Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 16 januari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 16 januari 2019.

Binance lanceert fiat-exchange, inschrijvingen zijn geopend

Binance Jersey is vandaag officieel gelanceerd. Voor maar liefst 58 landen moet het de brug vormen tussen fiat- en cryptovaluta. We hebben alles voor je op een rij gezet om direct aan de slag te kunnen gaan. Lees verder over "Binance lanceert fiat-exchange, inschrijvingen zijn geopend"

Nationale cryptomunt Marshalleilanden moet in 2019 ingevoerd worden

De Marshalleilanden lijkt definitief een eigen cryptomunt te krijgen. Het projectteam erachter maakte recent de voortgang bekend en bevestigde dat de lancering ervan in 2019 gepland staat. Dit is er bekend. Lees verder over "Nationale cryptomunt Marshalleilanden moet in 2019 ingevoerd worden"

Russische ambtenaar: "Cryptoroebel komt binnen 2-3 jaar"

Volgens de voorzitter van het comité financiële markten van het Russische parlement, Anatoly Aksakov, kan de cryptoroebel binnen 2 tot 3 jaar op de markt gebracht worden. Wat vertelt Aksakov erover? Lees verder over "Russische ambtenaar: "Cryptoroebel komt binnen 2-3 jaar""

Maleisië start toezicht en handhaving op nieuwe regels cryptovaluta

Eind december 2018 vertelde de Maleisische minister van Financiën over nieuwe regelgeving voor cryptovaluta en ICO's. Die regels zijn gisteren van kracht geworden, met grote gevolgen voor crypto-dienstverleners. Lees verder over "Maleisië start toezicht en handhaving op nieuwe regels cryptovaluta"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 18 januari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 17 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 16 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 14 januari 2019
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 januari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.