Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 23 januari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 23 januari 2019.

Zwitserse bank komt met eigen cryptocurrency wallet

De Zwitserse bank Falcon is de eerste bank in Zwitserland die klanten voorziet van een eigen cryptocurrency wallet. Er kan direct vanuit de wallet gehandeld worden met Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, en Litecoin. Dit is wat Falcon erover meldt. Lees verder over "Zwitserse bank komt met eigen cryptocurrency wallet"

Geen Bitcoin ETF: Cboe trekt aanvraag VanEck/SolidX terug

Woensdagavond kwam via de SEC naar buiten dat de breed uitgemeten Bitcoin ETF-aanvraag van VanEck/SolidX is ingetrokken. Niet door de SEC, maar door de aanvragers zelf. Jan van Eck, CEO van VanEck, vertelde op CNBC waarom. Lees verder over "Geen Bitcoin ETF: Cboe trekt aanvraag VanEck/SolidX terug"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 januari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 22 januari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.