Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 24 januari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 24 januari 2019.

Bakkt maakt zich op voor grootschalig gebruik

De verwachtingen rondom Bakkt zijn hooggespannen. In aanloop naar de lancering heeft het bedrijf de eerste acquisitie achter de rug, en staat een mobiele app op de planning die geschikt moet zijn voor "miljoenen gebruikers". Een Bakkt-update. Lees verder over "Bakkt maakt zich op voor grootschalig gebruik"

BIS: Bitcoin's Proof-of-Work moet vervangen worden

Bitcoin gebruikt Proof-of-Work om consensus te bereiken. En dat moet anders volgens de Bank of International Settlements (BIS), want op de lange termijn gaat Bitcoin eraan ten onder. Waar heeft de BIS het over? Lees verder over "BIS: Bitcoin's Proof-of-Work moet vervangen worden"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 januari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 22 januari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.