Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 25 januari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 25 januari 2019.

Brengt Samsung cryptovaluta naar miljoenen gebruikers toe?

Naar alle waarschijnlijkheid komt Samsung met een app genaamd Samsung Blockchain KeyStore. Een ingebouwde cold wallet waarin een aantal van de grote cryptomunten bewaard kunnen worden. Brengt Samsung zo crypto naar de massa? Lees verder over "Brengt Samsung cryptovaluta naar miljoenen gebruikers toe?"

Handel in Overstock.com's tZERO-tokens gestart

Afgelopen donderdag is de handel in tZERO-tokens van start gegaan. Een belangrijke mijlpaal voor de markt van security tokens en de missie van Overstock CEO Patrick Byrne: Wallstreet drastisch veranderen met de komst van nieuwe technologieën. Lees verder over "Handel in Overstock.com's tZERO-tokens gestart"

Onderzoek Europol leidt tot arrestatie verdachte van IOTA-diefstal

In Oxford is deze week een man opgepakt op verdenking van fraude, witwassen, en diefstal. In totaal zou hij €10 miljoen aan IOTA-tokens gestolen hebben. Europol was bij de arrestatie betrokken en publiceerde er een video over. Lees verder over "Onderzoek Europol leidt tot arrestatie verdachte van IOTA-diefstal"

Zwitserse blockchain-industrie floreert tijdens cryptowinter

Cryptowinter. De naam van de fameuze herwaardering van de markt in 2018. De blockchain-industrie in Zwitserland is er niet van onder de indruk. Het aantal bedrijven steeg sinds september 2018 met 20%. We hebben de kerncijfers op een rij gezet. Lees verder over "Zwitserse blockchain-industrie floreert tijdens cryptowinter"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 januari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 22 januari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.