Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 27 januari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 27 januari 2019.

ABN AMRO's Wallie: goede ontwikkeling of begin van het einde?

Recent schreven we over ABN AMRO's eigen Bitcoin-wallet, Wallie. Dat deed veel stof opwaaien. Want is dit een goede ontwikkeling? Of is dit het begin van iets dat verkeerd zal aflopen? We hebben de reacties op een rij gezet. Lees verder over "ABN AMRO's Wallie: goede ontwikkeling of begin van het einde?"

Cryptocurrency wallet BRD haalt $15 miljoen op voor uitbreiding naar Azië

Bread Wallet, tegenwoordig kortweg BRD, heeft nog eens $15 miljoen aan financiering weten te bemachtigen. Het geld wordt besteed aan uitbreiding naar Japan en andere delen van Azië. Lees verder over "Cryptocurrency wallet BRD haalt $15 miljoen op voor uitbreiding naar Azië"

Geld gestolen bij LocalBitcoins door 'onbevoegde gebruiker'

Op 26 januari rapporteerde LocalBitcoins over een beveiligingsprobleem. Een 'onbevoegde gebruiker' zou toegang gekregen hebben tot een aantal accounts en is er met het geld vandoor gegaan. Wat is er gebeurd? Lees verder over "Geld gestolen bij LocalBitcoins door 'onbevoegde gebruiker'"

Recent gelanceerde Grin heeft lak aan bear market, dit is wat je erover weten moet

Grin is een recent gelanceerde cryptomunt waarvan de waarde de afgelopen 7 dagen maar liefst 280% gestegen is. Wat is Grin? En waarom krijgt het zoveel aandacht? Is investeren erin nog een goed idee? We hebben alles voor je op een rij gezet. Lees verder over "Recent gelanceerde Grin heeft lak aan bear market, dit is wat je erover weten moet"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 18 januari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 17 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 16 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 14 januari 2019
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 januari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.