Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 28 januari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 28 januari 2019.

Blockchainnetwerk voor de gezondheidszorg, grote verzekeraars schakelen IBM in

IBM heeft zich gevoegd bij een groep grote spelers in de Amerikaanse gezondheidszorg. Volgens het consortium is het tijd voor eeen digitale transformatie in de sector, en om patiënten meer controle te geven over hun eigen medische dossier. Lees verder over "Blockchainnetwerk voor de gezondheidszorg, grote verzekeraars schakelen IBM in"

Harvard en Levi Strauss gaan blockchain gebruiken om werkklimaat te verbeteren

De Harvard-universiteit, de Amerikaanse denktank New America, en kledingfabrikant Levi Strauss gaan een op blockchain gebaseerd systeem bouwen. Het doel is om beter zicht te krijgen op arbeidsomstandigheden en ze vervolgens te verbeteren. Lees verder over "Harvard en Levi Strauss gaan blockchain gebruiken om werkklimaat te verbeteren"

Binance Crypto OTC geopend voor grote beleggers

In navolging van andere grote exchanges faciliteert ook Binance nu OTC-handel. De nieuwe tool heet Binance Crypto OTC en kan gebruikt worden voor transacties met een minimale waarde van 20 BTC. Lees verder over "Binance Crypto OTC geopend voor grote beleggers"

Exchange Liqui stopt ermee, onvoldoende liquiditeit

Opgelet: vandaag kwam naar buiten dat cryptocurrency exchange Liqui ermee stopt. Mocht je er geld hebben staan, zorg er dan voor dat je alles binnen 30 dagen opneemt. Dit is wat er bij ons bekend is. Lees verder over "Exchange Liqui stopt ermee, onvoldoende liquiditeit"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 1 februari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 31 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 29 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 januari 2019
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 27 januari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.