Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 31 januari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 31 januari 2019.

Kyber, Ren, en BitGo lanceren Bitcoin op Ethereum, "Wrapped BTC" (WBTC)

Vanaf vandaag verkrijgbaar: een nieuw Ethereum-token dat gekoppeld is aan Bitcoin. Wrapped BTC (WBTC) zou de kracht van Bitcoin bieden, met de flexibiliteit van een ERC20-token. Hoe zit dit? Lees verder over "Kyber, Ren, en BitGo lanceren Bitcoin op Ethereum, "Wrapped BTC" (WBTC)"

Boerse Stuttgart lanceert BISON, eigen cryptocurrency app voor iOS en Android

Vandaag zijn cryptovaluta weer wat toegankelijker geworden. Aandelenbeurs Boerse Stuttgart heeft z'n eigen app gelanceerd, gericht op de cryptomarkt. Eerst in Duitsland, later in Europa. We hebben het belangrijkste erover op een rij gezet. Lees verder over "Boerse Stuttgart lanceert BISON, eigen cryptocurrency app voor iOS en Android"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 1 februari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 31 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 29 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 januari 2019
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 27 januari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.