Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 1 februari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 1 februari 2019.

Cboe dient verzoek Bitcoin ETF VanEck/SolidX opnieuw in

Een ruime week na het terugtrekken van het ETF-verzoek van VanEck en SolidX is de race naar de eerste goedgekeurde Bitcoin ETF weer begonnen. Cboe heeft het benodigde papierwerk gisteren opnieuw bij de SEC ingeleverd. Dit is erover bekend. Lees verder over "Cboe dient verzoek Bitcoin ETF VanEck/SolidX opnieuw in"

Op Binance kan je nu crypto kopen met je creditcard

Binance, 's werelds nummer 1 cryptocurrency exchange, ondersteunt nu de aankoop van cryptovaluta met creditcards. Via betalingsverwerker Simplex wordt aangekochte BTC, ETH, of LTC direct op je account gestort. Handig! Lees verder over "Op Binance kan je nu crypto kopen met je creditcard"

Fidelity's cryptocurrency-platform in ‘laatste testfase’

In een blogpost stelt vermogensbeheerder Fidelity dat de ontwikkeling van het eigen cryptocurrency-platform in de laatste testfase is aanbeland. Eerder kwam naar buiten dat de lancering in maart dit jaar verwacht wordt. Dit is er bekend. Lees verder over "Fidelity's cryptocurrency-platform in ‘laatste testfase’"

Zuid-Korea houdt ICO-ban in stand

De Zuid-Koreaanse Financial Services Commission (FSC) stelt dat de ICO-ban in het land gehandhaafd blijft. Uit onderzoek blijkt dat een aantal tokenprojecten de regels hebben overtreden. Reden om streng op te blijven treden. Lees verder over "Zuid-Korea houdt ICO-ban in stand"

Bijna alle $11 miljoen aan gestolen IOTA-tokens teruggevonden

Pasgeleden schreven we over de arrestatie van een man uit Oxford op verdenking van de diefstal van zo'n $11,4 miljoen aan IOTA-tokens. Het grootste deel daarvan is teruggevonden en in beslag genomen als bewijs in een politie-onderzoek. Lees verder over "Bijna alle $11 miljoen aan gestolen IOTA-tokens teruggevonden"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 1 februari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 31 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 29 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 januari 2019
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 27 januari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.