Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 7 februari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 7 februari 2019.

Zwitserse aandelenmarkt SIX lanceert blockchainplatform in tweede helft 2019

De belangrijkste aandelenbeurs van Zwitserland, SIX, komt in de tweede helft van 2019 met SIX Digital Exchange. Een blockchainplatform waarop digitale assets veilig verhandeld en bewaard kunnen worden. Dit is erover bekend. Lees verder over "Zwitserse aandelenmarkt SIX lanceert blockchainplatform in tweede helft 2019"

SEC-commissaris: ‘Bitcoin-ETF is onvermijdelijk’

In een interview stelt SEC-commissaris Robert J. Jackson dat het niet de vraag is of, maar wanneer een Bitcoin-ETF wordt goedgekeurd. Tot nu toe zijn alle aanvragen afgekeurd, dus wat bedoelt Jackson? Lees verder over "SEC-commissaris: ‘Bitcoin-ETF is onvermijdelijk’"

Opletten: merknaam Bakkt wordt misbruikt om geld te stelen

Hoe dichterbij de lancering van een langverwacht product nadert, hoe groter de kans dat kwaadwillenden erop gaan inspelen. Dit keer is Bakkt aan de beurt. De merknaam wordt misbruikt om Bitcoin-investeringen bij mensen te ontfutselen. Opletten dus! Lees verder over "Opletten: merknaam Bakkt wordt misbruikt om geld te stelen"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 7 februari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 4 februari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.