Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 10 februari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 10 februari 2019.

TD Bank: blockchain evolueert van buzzword naar belangrijk voordeel voor betalingen

Eén van Amerika's top 10 banken, TD Bank, stelde meer dan 400 bedrijven en professionals vragen over de betalingsindustrie. Wat blijkt: 90% van de ondervraagden denkt dat blockchain een positieve impact zal hebben op hun werkgebied. Een overzicht. Lees verder over "TD Bank: blockchain evolueert van buzzword naar belangrijk voordeel voor betalingen"

Politie Nieuw-Zeeland: ‘Onderzoek inzake Cryptopia-hack loopt voortreffelijk’

Het is bijna een maand geleden dat Cryptopia de deuren sloot in verband met een hack. De zaak ligt bij de Nieuw-Zeelandse politie, en die stelt “voortreffelijke vooruitgang” te boeken. Dit is de stand van zaken. Lees verder over "Politie Nieuw-Zeeland: ‘Onderzoek inzake Cryptopia-hack loopt voortreffelijk’"

ICE CEO: Bakkt lanceert later dit jaar, een ‘moonshot bet’

Afgelopen week sprak Jeff Sprecher, de CEO van Intercontinental Exchange (ICE), over Bakkt tijdens een zogeheten earnings call. Sprecher vertelt over de lancering en noemt Bakkt een ‘moonshot bet’. Wat bedoelt Sprecher? Lees verder over "ICE CEO: Bakkt lanceert later dit jaar, een ‘moonshot bet’"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 1 februari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 31 januari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 januari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 29 januari 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 januari 2019
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 27 januari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.