Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 13 februari 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 13 februari 2019.

Amerikaanse pensioenfondsen investeren in blockchainbedrijven en cryptovaluta

Morgan Creek Digital heeft een primeur: het bedrijf heeft 2 pensioenfondsen zover gekregen te investeren in de blockchainindustrie en cryptovaluta. Waar hebben de organisatie in geïnvesteerd? En waarom is dit een mooie stap? Een update. Lees verder over "Amerikaanse pensioenfondsen investeren in blockchainbedrijven en cryptovaluta"

Decentrale exchange van Binance bijna klaar voor publieke test

Binance werkt al een tijdje aan een eigen blockchain en decentrale exchange die daarvan gebruik gaat maken. Gisteren maakte CEO Changpeng Zhao bekend dat het platform bijna klaar is voor een publieke test. Dit is er bekend.  Lees verder over "Decentrale exchange van Binance bijna klaar voor publieke test"

Eerste internationale Bitcoin-transactie zonder internet of satelliet een feit

Heel gaaf: iemand heeft Bitcoin verzonden zonder internet, mesh-netwerk, of satelliet nodig te hebben. Een internationale transactie, verzonden via radiogolven, dwars door een sneeuwstorm. Dit is het verhaal. Lees verder over "Eerste internationale Bitcoin-transactie zonder internet of satelliet een feit"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 februari 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 14 februari 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 februari 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 10 februari 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.