Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 12 maart 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 12 maart 2019.

Samsung's Blockchain Wallet ondersteunt enkel Ethereum en dapps, geen ingebouwde wallet

Rondom de lancering van de Samsung Galaxy S10 is veel gesproken over de blockchain- en crypto-features van de telefoon. Nu is het tijd voor wat reality checks. Want wat is er waar van alle geruchten die langsgekomen zijn? Lees verder over "Samsung's Blockchain Wallet ondersteunt enkel Ethereum en dapps, geen ingebouwde wallet"

Voorzitter SEC bekrachtigt vermoeden dat ether geen security is

Is Ethereum's ether een security of niet? Een vraag die menigeen bezighoudt, want het bepaalt onder welke regels de munt valt. In een antwoordbrief bekrachtigt de voorzitter van de SEC het vermoeden dat het geen security is. Toch? Lees verder over "Voorzitter SEC bekrachtigt vermoeden dat ether geen security is"

Europees rapport: besloten platforms drijfveer voor blockchainadoptie

De ‘eerste golf’ van blockchainadoptie wordt geleid door besloten platforms, aldus een nieuw Europees rapport. Zien de auteurs dat ook als duurzame oplossing? Lees verder over "Europees rapport: besloten platforms drijfveer voor blockchainadoptie"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 maart 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 14 maart 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 maart 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 maart 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 maart 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.