Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 10 april 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 10 april 2019.

Aandelenbeurs Gibraltar start handel in digitale effecten

De aandelenbeurs van Gibraltar gaat als één van de eerste traditionele beurzen wereldwijd de handel in op blockchain gebaseerde effecten faciliteren. We leggen uit waarom dit een significante ontwikkeling is. Lees verder over "Aandelenbeurs Gibraltar start handel in digitale effecten"

33-jarige Deense man vier jaar naar de gevangenis voor witwassen geld met bitcoin

In Denemarken gaat een 33-jarige man vier jaar de cel in voor het witwassen van forse geldbedragen. Hij gebruikte het verkregen geld om bitcoins mee te kopen, en verstuurde het vervolgens naar buitenlandse rekeningen. Lees verder over "33-jarige Deense man vier jaar naar de gevangenis voor witwassen geld met bitcoin"

New Yorkse BitLicense toegekend aan Bitstamp, expansie naar VS

Bitstamp, één van Europa’s grootste cryptocurrency exchanges, wil graag uitbreiden naar de VS. En die plannen lopen voorspoedig: dinsdag kreeg de exchange de gewilde (en lastig te verkrijgen) New Yorkse BitLicense toegekend. Een update. Lees verder over "New Yorkse BitLicense toegekend aan Bitstamp, expansie naar VS"

Reborn 3: Opera’s nieuwe desktopbrowser met ingebouwde cryptowallet

De nieuwste desktopbrowser van Opera heeft een ingebouwde cryptowallet, Web 3-verkenner, en gratis VPN. Opera bereidt z’n gebruikers met ‘Reborn 3’ voor op het internet van de toekomst? Lees verder over "Reborn 3: Opera’s nieuwe desktopbrowser met ingebouwde cryptowallet"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 april 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 10 april 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 april 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 8 april 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 7 april 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.