Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 12 april 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 12 april 2019.

Internationale Kamer van Koophandel maakt blockchaintechnologie beschikbaar voor 45 miljoen leden

's Werelds grootste handelsorganisatie, de Internationale Kamer van Koophandel (ICC), gaat samenwerken met blockchainstartup Perlin. Ruim 45 miljoen leden, zoals Amazon, Coca Cola, en Fedex “kunnen zo profiteren van deze opkomende technologie”. Lees verder over "Internationale Kamer van Koophandel maakt blockchaintechnologie beschikbaar voor 45 miljoen leden"

ABN AMRO trekt de stekker uit Wallie de Bitcoin-wallet

Wallie, ken je ‘m nog? De in januari veelbesproken Bitcoin-wallet van ABN AMRO heeft het daglicht niet gehaald: de bank trekt de stekker eruit. We vroegen de bank naar het verhaal erachter. Lees verder over "ABN AMRO trekt de stekker uit Wallie de Bitcoin-wallet"

Voorbereiding Bakkt in vergevorderd stadium, lancering komt eraan?

Bakkt is de Bitcoin-exchange waar de markt naar uitkijkt en maar niet tot lancering lijkt te komen. CEO Kelly Loeffler laat in een nieuwe update doorschemeren dat daar binnenkort verandering in kan komen. Wat vertelt Loeffler? Lees verder over "Voorbereiding Bakkt in vergevorderd stadium, lancering komt eraan?"

Bitcoin-donaties stromen binnen bij WikiLeaks na arrestatie Assange

Het zal je niet zijn ontgaan: donderdag werd Julian Assange op de stoep van de Ecuadoriaanse ambassade gezet en opgepakt door de Britse politie. Sindsdien stromen de Bitcoin-donaties binnen bij WikiLeaks. Een update. Lees verder over "Bitcoin-donaties stromen binnen bij WikiLeaks na arrestatie Assange"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 april 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 10 april 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 april 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 8 april 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 7 april 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.