Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 12 mei 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 12 mei 2019.

HTC introduceert Exodus 1s, smartphone die volledige Bitcoin node kan draaien

Smartphonefabrikant HTC zet verder in op z’n visie op blockchaintelefoons. Zaterdag kondigde het Taiwanese bedrijf de Exodus 1s aan. Wat daarbij in het oog springt is dat de telefoon als volledige Bitcoin node moet fungeren. Dit is HTC’s idee. Lees verder over "HTC introduceert Exodus 1s, smartphone die volledige Bitcoin node kan draaien"

GoTenna en Blockstream maken het makkelijker om Bitcoin te gebruiken zonder internetverbinding

Bitcoin is weer wat toegankelijker geworden. GoTenna en Blockstream gaan samenwerken om zowel het verzenden als ontvangen van Bitcoin-transacties mogelijk te maken zonder internetverbinding. Zo werkt het. Lees verder over "GoTenna en Blockstream maken het makkelijker om Bitcoin te gebruiken zonder internetverbinding"

QuadrigaCX heeft $21 miljoen in bezit en $160 miljoen aan schulden

De faillisementsprocedure rondom QuadrigaCX is alweer een maand aan de gang. Onlangs verscheen een rapport waarin duidelijk wordt hoe groot het gat is tussen het vermogen van QuadrigaCX en de schulden die het heeft. Het ziet er niet goed uit. Lees verder over "QuadrigaCX heeft $21 miljoen in bezit en $160 miljoen aan schulden"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 3 mei 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 2 mei 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 1 mei 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 29 april 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 april 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.