Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 13 mei 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 13 mei 2019.

SEC ontvangt aanvraag crypto ETF gebaseerd op Bitcoin en Ethereum

Donderdag is een nieuwe aanvraag voor een crypto ETF ingediend bij de Amerikaanse toezichthouder op securities (SEC). Het beursproduct volgt de prestatie van bitcoin (BTC) en ether (ETH). Lees verder over "SEC ontvangt aanvraag crypto ETF gebaseerd op Bitcoin en Ethereum"

Amerikaanse Senaat stelt vragen over Libra, Facebook’s crypto project

Facebook heeft er zelf nog niets over naar buiten gebracht: Project Libra. Ook het Amerikaanse Senaat heeft lucht gekregen van Facebook’s plan om een stablecoin en betaalnetwerk te lanceren. En daar maakt het zich zorgen over. Lees verder over "Amerikaanse Senaat stelt vragen over Libra, Facebook’s crypto project"

Starbucks gebruikt blockchain om productie koffiebonen te volgen

Starbucks vernieuwt de manier waarop het de reis volgt die een koffieboon aflegt van boerderij naar gevulde koffiemok. Samen met Microsoft werkt het aan een op blockchain gebaseerde oplossing. Lees verder over "Starbucks gebruikt blockchain om productie koffiebonen te volgen"

Klanten van Bakkt mogen deze zomer de handel in Bitcoin futures testen

Nieuws van Bakkt! CEO Kelly Loeffler vertelt dat Bakkt een select aantal klanten in juli de mogelijkheid wil geven om de handel in Bitcoin-futures te testen. Dit zijn de belangrijkste punten van Loeffler’s update. Lees verder over "Klanten van Bakkt mogen deze zomer de handel in Bitcoin futures testen"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 17 mei 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 16 mei 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 mei 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 14 mei 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 mei 2019
  6. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 mei 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.