Het belangrijkste cryptonieuws van 4 juni 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 4 juni 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 4 juni 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Justin Sun (TRON) betaalt 4 miljoen voor een lunch met Warren Buffett

Het wordt ongetwijfeld een feestelijke lunch in het Smith & Wollensky-steakhouse in Manhattan. Justin Sun, de man achter cryptovaluta TRON (TRX), gaat lunchen met miljardair en cryptocriticus Warren Buffett. De prijs: ruim 4 miljoen euro?! Lees verder over "Justin Sun (TRON) betaalt 4 miljoen voor een lunch met Warren Buffett"

Amerikaanse toezichthouder sleept Kik voor de rechter om miljoenen-ICO

Dinsdag maakte de SEC bekend dat het agentschap een rechtzaak start tegen Kik Interactive, het bedrijf achter de gelijknamige chat-app. Volgens de toezichthouder zijn er op onrechtmatige wijze vele miljoenen dollars binnengesleept met een ICO. Lees verder over "Amerikaanse toezichthouder sleept Kik voor de rechter om miljoenen-ICO"

Is Apple’s iPhone binnenkort als hardware wallet voor cryptovaluta te gebruiken?

Maandag hield Apple z’n jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars. Dat event staat vaak in de schijnwerpers vanwege de aankondigingen die worden gedaan. Dit keer werd CryptoKit aangekondigd. Kan je binnenkort je iPhone als hardware wallet gebruiken? Lees verder over "Is Apple’s iPhone binnenkort als hardware wallet voor cryptovaluta te gebruiken?"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 6 juni 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 5 juni 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 4 juni 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 3 juni 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte