Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 4 juni 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 4 juni 2019.

Justin Sun (TRON) betaalt 4 miljoen voor een lunch met Warren Buffett

Het wordt ongetwijfeld een feestelijke lunch in het Smith & Wollensky-steakhouse in Manhattan. Justin Sun, de man achter cryptovaluta TRON (TRX), gaat lunchen met miljardair en cryptocriticus Warren Buffett. De prijs: ruim 4 miljoen euro?! Lees verder over "Justin Sun (TRON) betaalt 4 miljoen voor een lunch met Warren Buffett"

Amerikaanse toezichthouder sleept Kik voor de rechter om miljoenen-ICO

Dinsdag maakte de SEC bekend dat het agentschap een rechtzaak start tegen Kik Interactive, het bedrijf achter de gelijknamige chat-app. Volgens de toezichthouder zijn er op onrechtmatige wijze vele miljoenen dollars binnengesleept met een ICO. Lees verder over "Amerikaanse toezichthouder sleept Kik voor de rechter om miljoenen-ICO"

Is Apple’s iPhone binnenkort als hardware wallet voor cryptovaluta te gebruiken?

Maandag hield Apple z’n jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars. Dat event staat vaak in de schijnwerpers vanwege de aankondigingen die worden gedaan. Dit keer werd CryptoKit aangekondigd. Kan je binnenkort je iPhone als hardware wallet gebruiken? Lees verder over "Is Apple’s iPhone binnenkort als hardware wallet voor cryptovaluta te gebruiken?"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 6 juni 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 5 juni 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 4 juni 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 3 juni 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.