Het belangrijkste cryptonieuws van 12 juni 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 12 juni 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 12 juni 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Betaalkaart (Visa) Coinbase nu in Nederland te gebruiken

Ook cryptocurrency exchange Coinbase heeft een eigen betaalkaart. Na lancering in Engeland is de kaart nu ook te gebruiken in zes andere Europese landen, waaronder Nederland. Betaal jij binnenkort vanuit je Coinbase-wallets? Lees verder over "Betaalkaart (Visa) Coinbase nu in Nederland te gebruiken"

Handel in Bitcoin-futures op Cboe stopt binnenkort definitief

Per 19 juni stopt de handel in Bitcoin-futures op Cboe Futures Exchange (CFE) definitief. Opvallend is dat op concurrent-exchange CME onlangs juist een recordvolume gemeten is. Komen de futures terug op Cboe? Lees verder over "Handel in Bitcoin-futures op Cboe stopt binnenkort definitief"

Telegram’s crypto tokens binnenkort voor het eerst te koop

Tokens van één van de meest gehypete ICO’s ooit zijn binnenkort voor het grote publiek te koop: Gram, de crypto van Telegram’s Open Network (TON). Zit er een addertje onder het gras? Lees verder over "Telegram’s crypto tokens binnenkort voor het eerst te koop"

Visa lanceert nieuw betalingsnetwerk voor internationale transacties

De opkomst van cryptovaluta hebben de markt voor grensoverschrijdende betalingen in een stroomversnelling gebracht. Visa’s antwoord op nieuwe concurrenten (zoals Ripple) is de lancering van een nieuw betalingsnetwerk: Visa B2B Connect. Lees verder over "Visa lanceert nieuw betalingsnetwerk voor internationale transacties"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 juni 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte