Het belangrijkste cryptonieuws van 19 juni 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 19 juni 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 19 juni 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Ijslandse Kroon eerste Europese valuta die verhandeld kan worden als e-money

De Ijslandse financieel toezichthouder FME heeft het in Reykjavik gevestigde blockchain-bedrijf Monerium een licentie gegeven als verwerker van ‘elektronisch geld’ (e-money). Wat betekent dit? En welke nieuwe mogelijkheden biedt het? Lees verder over "Ijslandse Kroon eerste Europese valuta die verhandeld kan worden als e-money"

Cryptocurrency Libra: the Good, the Bad, and the Ugly

Libra is een bedreiging voor de meeste crypto-projecten, voor onze privacy, voor Trump en de dollar, voor overheden, banken en het IMF. Maar niet voor Bitcoin. Libra heeft Bitcoin nodig. We zetten op een rijtje wat er goed, slecht en ronduit alarmerend is. Lees verder over "Cryptocurrency Libra: the Good, the Bad, and the Ugly"

Grote effectenmakelaar TP ICAP start handel in Bitcoin futures

Een van ’s werelds grootste zogeheten ‘Inter-Dealer Brokers’ (IDB), TP ICAP, opent z’n deuren voor de handel in Bitcoin-derivaten. De effectenmakelaar start met cashcontracten die verhandeld worden op derivatenbeurs CME. Lees verder over "Grote effectenmakelaar TP ICAP start handel in Bitcoin futures"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 21 juni 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 19 juni 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 17 juni 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte