Het belangrijkste cryptonieuws van 24 juni 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 24 juni 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 24 juni 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Nieuw botnet voor minen cryptocurrencies gedijt via Android-apparaten

Beveiligingsbedrijf Trend Micro heeft een botnet ontdekt dat gericht is op het minen van cryptovaluta met apparaten van nietsvermoedende gebruikers. Het netwerk groeit groot via Android-apparaten met een open achterdeur. Zo blijf je veilig. Lees verder over "Nieuw botnet voor minen cryptocurrencies gedijt via Android-apparaten"

Rechtzaak: Craig S. Wright (CSW) verzaakt te bewijzen dat hij Satoshi Nakamoto is?

Craig S. Wright volhardt: ‘ik ben Satoshi Nakamoto’. Simpelweg bewijzen dat hij toegang heeft tot Satoshi’s bitcoins wil hij niet: ‘ik bewijs het op mijn manier in de rechtszaal’. Nu ís er een rechtszaak, maar verzaakt hij bewijs te leveren? Lees verder over "Rechtzaak: Craig S. Wright (CSW) verzaakt te bewijzen dat hij Satoshi Nakamoto is?"

Libra bedolven onder kritiek: komt Facebook’s crypto ooit op vrije voeten?

Facebook onthulde bijna een week geleden haar meest recente plannen: Libra was een feit. Het duurde niet lang of de hele wereld viel over Facebook heen, van cryptowereld tot politiek. Is Libra bij voorbaat al achter de tralies gezet? Lees verder over "Libra bedolven onder kritiek: komt Facebook’s crypto ooit op vrije voeten?"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 juni 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 juni 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 juni 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 juni 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte