Het belangrijkste cryptonieuws van 25 juni 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 25 juni 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 25 juni 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Interesse in Bitcoin futures trekt aan: recordaantal open contracten bij CME

Niet alleen de Bitcoin-prijs is gestegen. Ook de interesse in Bitcoin-futures trekt aan. Uit gegevens van CME blijkt dat er op vrijdag 19 juni 6.013 contracten open stonden, een nieuwe ‘all-time high’. Hoe zit het met de prijs van de contracten? Lees verder over "Interesse in Bitcoin futures trekt aan: recordaantal open contracten bij CME"

Koreaanse cryptocurrency exchange Bithumb aangeklaagd wegens lekken persoonlijke gegevens

De autoriteiten van Zuid-Korea hebben Bithumb aangeklaagd, een van ’s lands grootste cryptocurrency exchanges. Het bedrijf wordt beschuldigd van nalatigheid. In 2017 zijn van 31.000 klanten persoonlijke gegevens naar buiten gelekt. Lees verder over "Koreaanse cryptocurrency exchange Bithumb aangeklaagd wegens lekken persoonlijke gegevens"

Hardwarefabrikant Bitmain opnieuw onderweg naar de beurs?

Na het debacle in Hongkong probeert Bitmain het in de Verenigde Staten opnieuw: het verkrijgen van een beursnotering. Naar verluidt wil de hardwarefabrikant tussen de 300 en 500 miljoen dollar ophalen. Lees verder over "Hardwarefabrikant Bitmain opnieuw onderweg naar de beurs?"

PwC vernieuwt audit-tool en geeft klanten vertrouwen in gebruik cryptovaluta

Terwijl grote delen van de wereld wachten op duidelijke regelgeving voor cryptovaluta, heeft PwC z’n auditingtool ‘Halo’ alvast geschikt gemaakt voor het ‘nieuwe geld’. De reden: bedrijven vertrouwen geven in het gebruik van cryptovaluta. Hoe? Lees verder over "PwC vernieuwt audit-tool en geeft klanten vertrouwen in gebruik cryptovaluta"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 juni 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 juni 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 juni 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 juni 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte