Het belangrijkste cryptonieuws van 26 juni 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 26 juni 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 26 juni 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Bitcoin stijgt naar bijna $13.000. Staat een alt season voor de deur?

Het afgelopen etmaal steeg Bitcoin ruim 12% naar $12.940. Al meer dan 35% winst in een week tijd. Alts verliezen terrein aan het digitale goud. Maar misschien staat een alt season voor de deur! Lees verder over "Bitcoin stijgt naar bijna $13.000. Staat een alt season voor de deur?"

Bank of England: ‘Deze nieuwe economie vereist een nieuwe centrale bank’

De baas van de Bank of England, Mark Carney, hield recent een toespraak gericht aan bankiers en handelaars. Hij vertelde over de ‘nieuwe digitale economie’, een tijdperk dat een ‘nieuwe Bank of England’ vereist. Gaat het over... crypto? Lees verder over "Bank of England: ‘Deze nieuwe economie vereist een nieuwe centrale bank’"

Woningcorporaties experimenteren: ‘Blockchain kan voor verbinding en efficiëntie zorgen’

Woningcorporaties krijgen weleens het verwijt onvoldoende te innoveren. Toch heeft blockchain ook deze sector bereikt. “Het kan maatschappelijke organisaties verbinden en voor efficiëntie zorgen”, aldus de directeur van Rhenam. Lees verder over "Woningcorporaties experimenteren: ‘Blockchain kan voor verbinding en efficiëntie zorgen’"

PwC brengt ambities Walmart China rondom voedselveiligheid naar VeChain’s blockchain

Walmart China wil graag de kwaliteit van geleverde voedingsmiddelen verbeteren. Blockchain gaat daarin een kernfunctie vervullen. Samen met PwC kwam het concern uit bij VeChain, die daarmee een mooie deal op zak heeft. Dit is er bekend. Lees verder over "PwC brengt ambities Walmart China rondom voedselveiligheid naar VeChain’s blockchain"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 juni 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 juni 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 juni 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 juni 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte