Het belangrijkste cryptonieuws van 28 juni 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 28 juni 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 28 juni 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

‘Huurcontracten verplicht registreren op de blockchain’, aldus minister-president Malta

Alle huurcontracten die getekend worden in Malta moeten geregistreerd worden op de blockchain, aldus Malta’s minister-president. De uitspraak is gebaseerd op recent aangenomen wetsvoorstellen. Joseph Muscat noemt deze twee doelen ervan. Lees verder over "‘Huurcontracten verplicht registreren op de blockchain’, aldus minister-president Malta"

Nu ook iOS-versie beschikbaar van Opera’s browser met cryptowallet en Web3-ondersteuning

Eind 2018 bracht Opera cryptovaluta weer een stap dichterbij alledaags internetgebruik. De toentertijd nieuwe Android-browser kwam met een cryptowallet en integreert naadloos met dapps. Deze browser is nu ook voor iOS-gebruikers beschikbaar. Lees verder over "Nu ook iOS-versie beschikbaar van Opera’s browser met cryptowallet en Web3-ondersteuning"

Square’s Cash-app nu ook te gebruiken als Bitcoin wallet

Bitcoin heeft onlangs een zetje in de rug gekregen van Square. De populaire Cash-app fungeert nu ook als Bitcoin-wallet. De meer dan 7 miljoen maandelijks actieve gebruikers kunnen nu laagdrempelig met Bitcoin werken. Lees verder over "Square’s Cash-app nu ook te gebruiken als Bitcoin wallet"

Wordt na Coinbase ook Binance founding partner van Libra?

Tussen de 28 ‘founding partners’ van Facebook’s Libra zit op dit moment één cryptocurrency exchange: Coinbase. Mogelijk komt Binance daar als tweede grote speler bij. Binance CSO Gin Chao: ‘We overwegen het beslist.’ Een positieve ontwikkeling? Lees verder over "Wordt na Coinbase ook Binance founding partner van Libra?"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 28 juni 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 juni 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 juni 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 24 juni 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte