Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 8 juli 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 8 juli 2019.

Facebook voor Spaanstaligen (Taringa!) zet in op crypto en blockchain

‘Taringa!’ Je denkt wellicht aan een kreet, maar het is de naam van een groot social media-platform gericht op Spaanstaligen. Zondag maakte het bedrijf bekend vol in te zetten op cryptovaluta en blockchaintechnologie. Dit is erover bekend. Lees verder over "Facebook voor Spaanstaligen (Taringa!) zet in op crypto en blockchain"

Tijd voor Plan ฿: Deutsche Bank schrapt 18.000 banen in grote reorganisatie

Deutsche Bank heeft een grote reorganisatie aangekondigd. Daarbij gaan een hoop banen verloren: tot 2022 verdwijnen er maar liefst 18.000 werkplekken. Tijd voor... Plan ฿? Lees verder over "Tijd voor Plan ฿: Deutsche Bank schrapt 18.000 banen in grote reorganisatie"

Politiebescherming nodig: Justin Sun’s TRON in de ban van FUD

Het rommelt rondom Justin Sun en TRON. Sun wordt verweten investeerders voor vele miljoenen misleid te hebben, en maandag zou TRON’s kantoor leeggehaald zijn door de politie. De vork zit anders in de steel: dit zegt TRON erover. Lees verder over "Politiebescherming nodig: Justin Sun’s TRON in de ban van FUD"

Centrale bank China: ‘Lancering Libra versnelt totstandkoming eigen digitale valuta’

De lancering van Libra is ook in China doorgedrongen. Het belang van de totstandkoming van een eigen digitale valuta wordt erdoor benadrukt, aldus centrale bank-directeur Wang Xin. “Een waarschuwing dat onze voorsprong niet zeker is...” Lees verder over "Centrale bank China: ‘Lancering Libra versnelt totstandkoming eigen digitale valuta’"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 juli 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 8 juli 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.