Het belangrijkste cryptonieuws van 8 juli 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 8 juli 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 8 juli 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Facebook voor Spaanstaligen (Taringa!) zet in op crypto en blockchain

‘Taringa!’ Je denkt wellicht aan een kreet, maar het is de naam van een groot social media-platform gericht op Spaanstaligen. Zondag maakte het bedrijf bekend vol in te zetten op cryptovaluta en blockchaintechnologie. Dit is erover bekend. Lees verder over "Facebook voor Spaanstaligen (Taringa!) zet in op crypto en blockchain"

Tijd voor Plan ฿: Deutsche Bank schrapt 18.000 banen in grote reorganisatie

Deutsche Bank heeft een grote reorganisatie aangekondigd. Daarbij gaan een hoop banen verloren: tot 2022 verdwijnen er maar liefst 18.000 werkplekken. Tijd voor... Plan ฿? Lees verder over "Tijd voor Plan ฿: Deutsche Bank schrapt 18.000 banen in grote reorganisatie"

Politiebescherming nodig: Justin Sun’s TRON in de ban van FUD

Het rommelt rondom Justin Sun en TRON. Sun wordt verweten investeerders voor vele miljoenen misleid te hebben, en maandag zou TRON’s kantoor leeggehaald zijn door de politie. De vork zit anders in de steel: dit zegt TRON erover. Lees verder over "Politiebescherming nodig: Justin Sun’s TRON in de ban van FUD"

Centrale bank China: ‘Lancering Libra versnelt totstandkoming eigen digitale valuta’

De lancering van Libra is ook in China doorgedrongen. Het belang van de totstandkoming van een eigen digitale valuta wordt erdoor benadrukt, aldus centrale bank-directeur Wang Xin. “Een waarschuwing dat onze voorsprong niet zeker is...” Lees verder over "Centrale bank China: ‘Lancering Libra versnelt totstandkoming eigen digitale valuta’"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 juli 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 8 juli 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte