Het belangrijkste cryptonieuws van 9 juli 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 9 juli 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 9 juli 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

OM New York: Bitfinex en Tether wél actief in New York na 2015

Het New Yorkse Openbaar Ministerie heeft maandag meer dan 20 bewijsstukken ingediend waaruit moet blijken dat Bitfinex en Tether na 2015 wel degelijk actief waren in New York. Dit is de stand van zaken in het proces tussen New York en iFinex. Lees verder over "OM New York: Bitfinex en Tether wél actief in New York na 2015"

Bitstamp werkt aan stortingen via Bitcoin’s Lightning Network

Cryptocurrency exchange Bitstamp heeft een eigen zogeheten ‘Lightning Network Node’ online gezet. Daarmee onderstreept het de potentie ervan om Bitcoin naar een hoger niveau te tillen. Kan je binnenkort bliksemsnel BTC storten op Bitstamp? Lees verder over "Bitstamp werkt aan stortingen via Bitcoin’s Lightning Network"

ECB-bestuurder: ‘Libra z’n gang laten gaan is gewoon te gevaarlijk’

Toezichthouders wereldwijd moeten aanopoten om met regels te komen voor grote techbedrijven als Facebook die zich in de financiële wereld mengen. ‘Libra zijn gang laten gaan is gewoon te gevaarlijk’, aldus ECB-bestuurder Benoît Cœuré. Lees verder over "ECB-bestuurder: ‘Libra z’n gang laten gaan is gewoon te gevaarlijk’"

KuCoin lanceert KuMEX: handelsplatform voor Bitcoin-derivaten met hefboom tot 20x

Maandag is KuMEX live gegaan. Daarmee volgt KuCoin diverse andere cryptocurrency exchanges, en heeft nu ook een eigen handelsplatform voor op Bitcoin gebaseerde derivaten. Dit is over KuMEX bekend. Lees verder over "KuCoin lanceert KuMEX: handelsplatform voor Bitcoin-derivaten met hefboom tot 20x"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 juli 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 8 juli 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte