Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 9 juli 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 9 juli 2019.

OM New York: Bitfinex en Tether wél actief in New York na 2015

Het New Yorkse Openbaar Ministerie heeft maandag meer dan 20 bewijsstukken ingediend waaruit moet blijken dat Bitfinex en Tether na 2015 wel degelijk actief waren in New York. Dit is de stand van zaken in het proces tussen New York en iFinex. Lees verder over "OM New York: Bitfinex en Tether wél actief in New York na 2015"

Bitstamp werkt aan stortingen via Bitcoin’s Lightning Network

Cryptocurrency exchange Bitstamp heeft een eigen zogeheten ‘Lightning Network Node’ online gezet. Daarmee onderstreept het de potentie ervan om Bitcoin naar een hoger niveau te tillen. Kan je binnenkort bliksemsnel BTC storten op Bitstamp? Lees verder over "Bitstamp werkt aan stortingen via Bitcoin’s Lightning Network"

ECB-bestuurder: ‘Libra z’n gang laten gaan is gewoon te gevaarlijk’

Toezichthouders wereldwijd moeten aanopoten om met regels te komen voor grote techbedrijven als Facebook die zich in de financiële wereld mengen. ‘Libra zijn gang laten gaan is gewoon te gevaarlijk’, aldus ECB-bestuurder Benoît Cœuré. Lees verder over "ECB-bestuurder: ‘Libra z’n gang laten gaan is gewoon te gevaarlijk’"

KuCoin lanceert KuMEX: handelsplatform voor Bitcoin-derivaten met hefboom tot 20x

Maandag is KuMEX live gegaan. Daarmee volgt KuCoin diverse andere cryptocurrency exchanges, en heeft nu ook een eigen handelsplatform voor op Bitcoin gebaseerde derivaten. Dit is over KuMEX bekend. Lees verder over "KuCoin lanceert KuMEX: handelsplatform voor Bitcoin-derivaten met hefboom tot 20x"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 juli 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 8 juli 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.