Het belangrijkste cryptonieuws van 17 juli 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 17 juli 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 17 juli 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Tweede Canadese gemeente waar met Bitcoin belasting betaald kan worden

“We geloven dat de vraag naar nieuwe betaalmiddelen de komende jaren enkel groeit”, aldus plaatsvervangend burgermeester Di Paola van de Canadese gemeente Richmond Hill. Inwoners kunnen hun onroerendezaakbelasting binnenkort betalen met Bitcoin. Lees verder over "Tweede Canadese gemeente waar met Bitcoin belasting betaald kan worden"

‘We moeten deze baby niet in de wieg laten stikken’

Dinsdagavond Nederlandse tijd verscheen Facebook’s David Marcus voor het Amerikaanse Senaat om plannen rondom Libra uit te leggen en verantwoorden. Maar de meeste wetgevers leken niet écht geïnteresseerd in Libra? Lees verder over "‘We moeten deze baby niet in de wieg laten stikken’"

Samsung werkt samen met banken en telecombedrijven aan Self-Sovereign Identity (SSI)

Het wordt als noodzakelijk gezien voor een soepele interactie tussen de online economie en de fysieke wereld: de zogeheten ‘Self-Sovereign Identity’ (SSI). Belangrijk genoeg voor Samsung en andere grote bedrijven om eraan te werken. Hoe zit dit? Lees verder over "Samsung werkt samen met banken en telecombedrijven aan Self-Sovereign Identity (SSI)"

Binance overweegt lancering crypto exchange in Zuid-Korea

Binance blijft streven naar expansie. Dit keer spreekt Changpeng Zhao, de CEO van Binance, over de mogelijkheid een cryptocurrency exchange te openen in Zuid-Korea. Hoe concreet zijn de plannen? Lees verder over "Binance overweegt lancering crypto exchange in Zuid-Korea"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 17 juli 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte