Het belangrijkste cryptonieuws van 25 juli 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 25 juli 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 25 juli 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Iran komt met nationale crypto gedekt door goud en staat mining toe

In Iran lijkt de cryptomarkt zich langzaam te ontvouwen. Recent werd het minen van cryptovaluta gelegaliseerd en is Irans nationale cryptomunt onthuld. Dit lijkt daarvan de drijfveer te zijn. Lees verder over "Iran komt met nationale crypto gedekt door goud en staat mining toe"

Norwegian Air gaat Bitcoin accepteren en opent crypto exchange

Binnenkort kunnen passagiers van luchtvaartmaatschappij Norwegian Air hun tickets betalen met Bitcoin (BTC). Maar daar stopt de budgetvlieger niet. Volgens dagblad Dagens Næringsliv wordt ook een eigen cryptocurrency exchange gelanceerd. Lees verder over "Norwegian Air gaat Bitcoin accepteren en opent crypto exchange"

Bitcoin klimt boven de $10.000, grootste bewegingen bij altcoins

Bitcoin is terug boven de $10.000, en diverse altcoins zetten positieve cijfers neer. In de top 10 zetten Ethereum en EOS vandaag de beste cijfers neer. Maar of de bulls het voor het zeggen hebben? Twijfelachtig! Lees verder over "Bitcoin klimt boven de $10.000, grootste bewegingen bij altcoins"

Wake-up call van J.P. Morgan: ‘dominante positie dollar in gevaar’

“De Amerikaanse dollar kan haar status als ’s werelds meest dominante valuta verliezen”, aldus Craig Cohen. Hij is strateeg bij J.P. Morgan. Komt dat “exorbitante privilege” tot een eind? En wat betekent dat voor beleggers? Lees verder over "Wake-up call van J.P. Morgan: ‘dominante positie dollar in gevaar’"

Grayscale: ‘Meer dan een derde van Amerikaanse beleggers heeft interesse in Bitcoin’

Grayscale Investments heeft een onderzoeksbureau aan het werk gezet in de VS. Het resultaat: een gelikt rapport en het idee dat (in potentie) 21 miljoen Amerikaanse beleggers in Bitcoin willen investeren. Een overzicht. Lees verder over "Grayscale: ‘Meer dan een derde van Amerikaanse beleggers heeft interesse in Bitcoin’"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 juli 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 juli 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte