Het belangrijkste cryptonieuws van 26 juli 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 26 juli 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 26 juli 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Analist van ARK Invest: 97% van de miners kiest voor Bitcoin

Een analist van ARK Invest heeft onderzocht hoe de Bitcoin-rekenkracht is verdeeld over Bitcoin en de forks BCH en BSV. De keuze van miners is duidelijk: 97% gaat naar Bitcoin. Is het einde van de forks in zicht? Lees verder over "Analist van ARK Invest: 97% van de miners kiest voor Bitcoin"

ICO verkoopt geen securities: tweede ‘no-action notice’ van de SEC ooit

Het team van Pocketful of Quarters (PoQ) kan opgelucht ademhalen. De SEC heeft hen verteld dat hun ICO door mag gaan zonder dat de toezichthouder erbovenop zit: het zijn geen securities. Belangrijk nieuws voor de cryptowereld? Lees verder over "ICO verkoopt geen securities: tweede ‘no-action notice’ van de SEC ooit"

Amerikanen hebben meer vertrouwen in Bitcoin dan in Libra

Uit recent onderzoek blijkt dat het merendeel van de Amerikanen meer vertrouwen heeft in Bitcoin dan in Facebook’s Libra. Maar liefst 86% stelt überhaupt niet geïnteresseerd te zijn in Libra. We hebben de kerncijfers op een rij gezet. Lees verder over "Amerikanen hebben meer vertrouwen in Bitcoin dan in Libra"

Stacking Sats: klanten van supermarktketen Safeway kunnen Bitcoin sparen

Bijna iedere winkel heeft nu een spaarsysteem. Loyaliteitspunten om je terug te lokken. Grote kans dat je er niet aan meedoet. Maar wat als je Bitcoin zou kunnen sparen? ‘Stacking Sats’: bij supermarktketen Safeway kan je nu sats verzamelen! Lees verder over "Stacking Sats: klanten van supermarktketen Safeway kunnen Bitcoin sparen"

Nog geen enkele Libra-partner heeft definitief toegezegd, Japanse Monex wil meedoen

Libra zit feitelijk nog zonder partners, aldus de CEO van Visa. Volgens hem heeft nog geen enkel bedrijf definitief toegezegd – regulatie is een heet hangijzer. Vanuit Japan meldt Monex Group graag deel te willen nemen aan Libra. Lees verder over "Nog geen enkele Libra-partner heeft definitief toegezegd, Japanse Monex wil meedoen"

‘Klanten vragen ons naar Bitcoin’, aldus CEO van TD Ameritrade

De interesse in Bitcoin trekt aan, blijkt ook uit het verhaal van iemand die dicht op het vuur zit. Tim Hockey, de CEO van effectenmakelaar TD Ameritrade, stelt dat “er weer verhoogde interesse is”, en dat klanten ernaar vragen. Lees verder over "‘Klanten vragen ons naar Bitcoin’, aldus CEO van TD Ameritrade"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 juli 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 25 juli 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte