Het belangrijkste cryptonieuws van 29 juli 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 29 juli 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 29 juli 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Bakkt wil Bitcoin futures in Q3 lanceren, wacht op toezichthouder New York

Bakkt maakt zich klaar om hun Bitcoin-futures te lanceren. Dat moet in het derde kwartaal van dit jaar gebeuren. Uit een uitgelekte presentatie blijkt dat akkoord van de New Yorkse toezichthouder NYDFS het belangrijkste struikelblok is. Lees verder over "Bakkt wil Bitcoin futures in Q3 lanceren, wacht op toezichthouder New York"

Ripple verkocht voor meer dan $250 miljoen aan XRP in tweede kwartaal 2019

Recent blikte Ripple terug op het tweede kwartaal van 2019. De verkoop van XRP steeg met bijna 50% naar $251,51 miljoen. Uiteraard wordt ook de deal met MoneyGram genoemd, en werd er 900 miljoen XRP uit de fameuze eigen reserve gehaald? Lees verder over "Ripple verkocht voor meer dan $250 miljoen aan XRP in tweede kwartaal 2019"

Aantal Bitcoin dat 5 jaar of langer vaststaat bereikt recordhoogte

Ondanks dat de totale hoeveelheid Bitcoin dat in omloop is dagelijks groeit, brak het netwerk in juli een nieuwe record. Nooit eerder was het aantal Bitcoin dat vaststaat hoger: 3.847.859 BTC heeft de afgelopen 5 jaar (of langer) niet bewogen. Lees verder over "Aantal Bitcoin dat 5 jaar of langer vaststaat bereikt recordhoogte"

‘Toekomst kleine en middelgrote exchanges in Zuid-Korea onzeker’

Naar verluidt worden exchanges in Zuid-Korea geconfronteerd met strikte(re) eisen aan het behoud van hun bankrekening. Een ingewijde maakt zich zorgen over de toekomst van kleine en middelgrote exchanges in het land. Lees verder over "‘Toekomst kleine en middelgrote exchanges in Zuid-Korea onzeker’"

Bank of China publiceert infographic met uitleg over Bitcoin

Vrijdag publiceerde de Bank of China een infographic om de geschiedenis en werking van Bitcoin toe te lichten. Langzaam maar zeker lijkt de stemming rondom cryptovaluta in China te veranderen? Lees verder over "Bank of China publiceert infographic met uitleg over Bitcoin"

Rechtbank heeft meer tijd nodig in New Yorkse zaak tegen Bitfinex en Tether

Maandag vervolgde de rechtzaak tussen de New Yorkse openbaar aanklager en Bitfinex en Tether. De gedaagden vroegen om ontbinding van de zaak, en moeten nog even op het antwoord wachten: de rechtbank heeft meer tijd nodig. Lees verder over "Rechtbank heeft meer tijd nodig in New Yorkse zaak tegen Bitfinex en Tether"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 1 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 31 juli 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 juli 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 29 juli 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte