Het belangrijkste cryptonieuws van 30 juli 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 30 juli 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 30 juli 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Facebook waarschuwt dat Libra wellicht nooit tot lancering komt

In een toelichting op de kwartaalcijfers stelt Facebook dat Libra wellicht nooit tot lancering komt. Vanwege “substantieel wettelijk toezicht”. Het is over, nog voor het begon? Lees verder over "Facebook waarschuwt dat Libra wellicht nooit tot lancering komt"

Voor openbaar vervoer betalen met Bitcoin in vijfde stad van Brazilië

Binnenkort kunnen inwoners van Fortaleza, de vijfde stad van Brazilië, voor openbaar vervoer betalen met Bitcoin. Meer dan 2,5 miljoen mensen die zo in aanraking kunnen komen met cryptovaluta. Lees verder over "Voor openbaar vervoer betalen met Bitcoin in vijfde stad van Brazilië"

Filipijnse UnionBank neemt eigen stablecoin (PHX) in gebruik

UnionBank, één van de belangrijkste banken van de Filipijnen, heeft een eigen stablecoin in gebruik genomen. Als belangrijkste drijfveer wordt de missie genoemd om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van welvaartsgroei. Lees verder over "Filipijnse UnionBank neemt eigen stablecoin (PHX) in gebruik"

Opnieuw zoektocht naar het symbool voor de Satoshi

Maandag riep Square Crypto haar volgers op om suggesties te doen voor de kleinste eenheid waarin Bitcoin verhandeld wordt: de Satoshi. De ontwerpvoorstellen stroomden binnen. Zo ziet de meest recente zoektocht naar het Satoshi-symbool eruit. Lees verder over "Opnieuw zoektocht naar het symbool voor de Satoshi"

Blockchain.com lanceert nieuw handelsplatform: ‘The Pit’

De cryptowereld heeft er nóg een exchange bij. Blockchain․com bleek achter de schermen bezig te zijn met een eigen handelsplatform: ‘The Pit’. Volgens het bedrijf zijn er drie aspecten waarop The Pit zich onderscheidt van de rest. Lees verder over "Blockchain.com lanceert nieuw handelsplatform: ‘The Pit’"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 1 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 31 juli 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 juli 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 29 juli 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte