Het belangrijkste cryptonieuws van 1 augustus 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 1 augustus 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 1 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

FIU-Nederland: Recordaantal verdachte transacties in 2018, maar niet door crypto

Onlangs publiceerde FIU-Nederland het jaaroverzicht van 2018. Daaruit blijkt dat er meerdere records zijn gebroken. Nooit eerder zijn er zoveel verdachte transacties gemeld. Het aandeel van crypto daarin? Minuscuul. Lees verder over "FIU-Nederland: Recordaantal verdachte transacties in 2018, maar niet door crypto"

Britse rechtbank verwerpt zaak van Craig Wright tegen Roger Ver

Begin mei kreeg Roger Ver (BCH) bericht van Craig Wright (BSV). Ver moest zich komen verantwoorden voor laster en smaad. Maar het loopt anders: de Britse rechter heeft de zaak verworpen, en Wright moet de kosten vergoeden. Lees verder over "Britse rechtbank verwerpt zaak van Craig Wright tegen Roger Ver"

Lancering van Bitcoin-futures LedgerX mislukt, woordvoerder stapt op

Gele vlag in sector 3: LedgerX is uit de bocht gevlogen. Woensdag maakte het bedrijf wereldkundig de eerste te zijn met fysiek geleverde Bitcoin-futures. Niet veel later bleek toestemming van de toezichthouder toch nog te ontbreken. Wat nu? Lees verder over "Lancering van Bitcoin-futures LedgerX mislukt, woordvoerder stapt op"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 1 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 31 juli 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 juli 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 29 juli 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte