Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 9 augustus 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 9 augustus 2019.

Indiaas verbod op crypto kost het land naar schatting $12,9 miljard

Het in India beoogde verbod op cryptovaluta gaat het land een kleine 13 miljard dollar kosten, aldus onderzoeksbedrijf Crebaco Global. Maar dat potentiële verlies lijkt een ban niet in de weg te staan. Lees verder over "Indiaas verbod op crypto kost het land naar schatting $12,9 miljard"

Blockstream lanceert mining colocatie en BetterHash-pool voor Bitcoin

Bitcoin-bedrijf Blockstream heeft donderdag de diensten Mining en Pool gelanceerd. Fidelity is al klant en laat haar miners door Blockstream beheren. De mining pool gebruikt het BetterHash-protocol, en dat heeft één groot voordeel. Lees verder over "Blockstream lanceert mining colocatie en BetterHash-pool voor Bitcoin"

Grootste accountantskantoor Californië accepteert betalingen met cryptovaluta

Op zoek naar een accountant die je kan betalen met crypto? Dan kan je nu terecht bij Armanino, de grootste onafhankelijke accountant van Californië. De auditor gaat ook werken aan uitbreiding van het eigen ‘blockchain explorer platform’. Lees verder over "Grootste accountantskantoor Californië accepteert betalingen met cryptovaluta"

Onrust door no-deal Brexit stuwt prijs Bitcoin naar recordhoogte, aldus The Independent

Het vooruitzicht van een no-deal Brexit hangt volgens sommige analisten als donkere wolk boven de wereldeconomie. Maar voor Bitcoin kan het juist gunstig zijn. Sterker nog: volgens The Independent stuwt het de Bitcoin-prijs naar een recordhoogte. Lees verder over "Onrust door no-deal Brexit stuwt prijs Bitcoin naar recordhoogte, aldus The Independent"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 8 augustus 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 7 augustus 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 6 augustus 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 5 augustus 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.