Het belangrijkste cryptonieuws van 9 augustus 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 9 augustus 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 9 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Indiaas verbod op crypto kost het land naar schatting $12,9 miljard

Het in India beoogde verbod op cryptovaluta gaat het land een kleine 13 miljard dollar kosten, aldus onderzoeksbedrijf Crebaco Global. Maar dat potentiële verlies lijkt een ban niet in de weg te staan. Lees verder over "Indiaas verbod op crypto kost het land naar schatting $12,9 miljard"

Blockstream lanceert mining colocatie en BetterHash-pool voor Bitcoin

Bitcoin-bedrijf Blockstream heeft donderdag de diensten Mining en Pool gelanceerd. Fidelity is al klant en laat haar miners door Blockstream beheren. De mining pool gebruikt het BetterHash-protocol, en dat heeft één groot voordeel. Lees verder over "Blockstream lanceert mining colocatie en BetterHash-pool voor Bitcoin"

Grootste accountantskantoor Californië accepteert betalingen met cryptovaluta

Op zoek naar een accountant die je kan betalen met crypto? Dan kan je nu terecht bij Armanino, de grootste onafhankelijke accountant van Californië. De auditor gaat ook werken aan uitbreiding van het eigen ‘blockchain explorer platform’. Lees verder over "Grootste accountantskantoor Californië accepteert betalingen met cryptovaluta"

Onrust door no-deal Brexit stuwt prijs Bitcoin naar recordhoogte, aldus The Independent

Het vooruitzicht van een no-deal Brexit hangt volgens sommige analisten als donkere wolk boven de wereldeconomie. Maar voor Bitcoin kan het juist gunstig zijn. Sterker nog: volgens The Independent stuwt het de Bitcoin-prijs naar een recordhoogte. Lees verder over "Onrust door no-deal Brexit stuwt prijs Bitcoin naar recordhoogte, aldus The Independent"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 9 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 8 augustus 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 7 augustus 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 6 augustus 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 5 augustus 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte