Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 13 augustus 2019

Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 13 augustus 2019.

De Brexit van Zcash (ZEC): Coinbase UK schrapt op privacy gerichte altcoin

Coinbase heeft Britse klanten op de hoogte gebracht dat Zcash (ZEC) binnenkort van de exchange wordt geschrapt. Vanaf 26 augustus moeten klanten ergens anders naartoe voor de privacymunt. Maar waarom? Lees verder over "De Brexit van Zcash (ZEC): Coinbase UK schrapt op privacy gerichte altcoin"

SEC trekt aan de noodrem: vraagt rechtbank miljoenen van Veritaseum te bevriezen

De SEC daagt Veritaseum (VERI) voor het gerecht. De Amerikaanse beurstoezichthouder stelt dat het bedrijf investeerders opzettelijk heeft misleid, en wil de opgehaalde ICO-miljoenen zo snel mogelijk bevriezen. Lees verder over "SEC trekt aan de noodrem: vraagt rechtbank miljoenen van Veritaseum te bevriezen"

ICON (ICX) geeft $600.000 weg in aanloop naar netwerk-upgrade

Het ICON-netwerk gaat binnenkort veranderen. Er worden maatregelen genomen om het netwerk decentraler te maken. In aanloop naar de upgrade geeft ICON $600.000 aan ICX-munten weg. Lees verder over "ICON (ICX) geeft $600.000 weg in aanloop naar netwerk-upgrade"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 16 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 augustus 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 augustus 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 augustus 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 augustus 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.