Het belangrijkste cryptonieuws van 13 augustus 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 13 augustus 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 13 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

De Brexit van Zcash (ZEC): Coinbase UK schrapt op privacy gerichte altcoin

Coinbase heeft Britse klanten op de hoogte gebracht dat Zcash (ZEC) binnenkort van de exchange wordt geschrapt. Vanaf 26 augustus moeten klanten ergens anders naartoe voor de privacymunt. Maar waarom? Lees verder over "De Brexit van Zcash (ZEC): Coinbase UK schrapt op privacy gerichte altcoin"

SEC trekt aan de noodrem: vraagt rechtbank miljoenen van Veritaseum te bevriezen

De SEC daagt Veritaseum (VERI) voor het gerecht. De Amerikaanse beurstoezichthouder stelt dat het bedrijf investeerders opzettelijk heeft misleid, en wil de opgehaalde ICO-miljoenen zo snel mogelijk bevriezen. Lees verder over "SEC trekt aan de noodrem: vraagt rechtbank miljoenen van Veritaseum te bevriezen"

ICON (ICX) geeft $600.000 weg in aanloop naar netwerk-upgrade

Het ICON-netwerk gaat binnenkort veranderen. Er worden maatregelen genomen om het netwerk decentraler te maken. In aanloop naar de upgrade geeft ICON $600.000 aan ICX-munten weg. Lees verder over "ICON (ICX) geeft $600.000 weg in aanloop naar netwerk-upgrade"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 16 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 augustus 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 augustus 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 augustus 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 augustus 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte