Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 15 augustus 2019

Het belangrijkste cryptonieuws van 15 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 15 augustus 2019.

Richtsnoer SEC wordt ingezet in rechtszaak tegen Ripple: is XRP een security?

Sinds mei 2018 loopt er een rechtszaak tegen Ripple. De zaak is gestoeld op de vraag of XRP een effect (security) is. Onlangs heeft de eiser een recent gepubliceerde richtsnoer van de SEC ingebracht als bewijs. Zit Ripple in de problemen? Lees verder over "Richtsnoer SEC wordt ingezet in rechtszaak tegen Ripple: is XRP een security?"

Britse banken Barclays en Santander nemen afstand van Coinbase

Coinbase worstelt met bankproblemen in het Verenigd Koninkrijk. Na Barclays lijkt ook Santander de vingers niet (meer) aan de exchange te willen branden. Wat is er aan de hand? Lees verder over "Britse banken Barclays en Santander nemen afstand van Coinbase"

Dallas Mavericks tweede NBA-team dat Bitcoin accepteert voor tickets en merchandise

Bij de Mavs kunnen basketbalfans nu kaartjes en merchandise aanschaffen met Bitcoin. Het is het tweede NBA-team dat cryptovaluta accepteert. De Sacramento Kings gingen de Dallas Mavericks voor. Lees verder over "Dallas Mavericks tweede NBA-team dat Bitcoin accepteert voor tickets en merchandise"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 16 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 augustus 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 augustus 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 augustus 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 augustus 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.