Het belangrijkste cryptonieuws van 15 augustus 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 15 augustus 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 15 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Richtsnoer SEC wordt ingezet in rechtszaak tegen Ripple: is XRP een security?

Sinds mei 2018 loopt er een rechtszaak tegen Ripple. De zaak is gestoeld op de vraag of XRP een effect (security) is. Onlangs heeft de eiser een recent gepubliceerde richtsnoer van de SEC ingebracht als bewijs. Zit Ripple in de problemen? Lees verder over "Richtsnoer SEC wordt ingezet in rechtszaak tegen Ripple: is XRP een security?"

Britse banken Barclays en Santander nemen afstand van Coinbase

Coinbase worstelt met bankproblemen in het Verenigd Koninkrijk. Na Barclays lijkt ook Santander de vingers niet (meer) aan de exchange te willen branden. Wat is er aan de hand? Lees verder over "Britse banken Barclays en Santander nemen afstand van Coinbase"

Dallas Mavericks tweede NBA-team dat Bitcoin accepteert voor tickets en merchandise

Bij de Mavs kunnen basketbalfans nu kaartjes en merchandise aanschaffen met Bitcoin. Het is het tweede NBA-team dat cryptovaluta accepteert. De Sacramento Kings gingen de Dallas Mavericks voor. Lees verder over "Dallas Mavericks tweede NBA-team dat Bitcoin accepteert voor tickets en merchandise"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 16 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 15 augustus 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 13 augustus 2019
  4. Het belangrijkste cryptonieuws van 12 augustus 2019
  5. Het belangrijkste cryptonieuws van 11 augustus 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte