Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 19 augustus 2019

Het belangrijkste cryptonieuws van 19 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 19 augustus 2019.

BitMEX voegt drie landen toe aan de zwarte lijst

Gebruikers uit de Seychellen, Hongkong, en Bermuda kunnen niet meer op BitMEX handelen. Volgens BitMEX is de ingreep nodig om te voorkomen dat eigen medewerkers op de exchange kunnen handelen. Lees verder over "BitMEX voegt drie landen toe aan de zwarte lijst"

Rakuten’s cryptocurrency exchange open voor handel in BTC, ETH, en BCH

Rakuten, de ‘Amazon van Japan’, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. De eigen cryptocurrency exchange (Rakuten Wallet) is maandag open gegaan voor de handel in Bitcoin, Ethereum, en Bitcoin Cash. Drie dingen vallen op. Lees verder over "Rakuten’s cryptocurrency exchange open voor handel in BTC, ETH, en BCH"

Voor ieder land een eigen stablecoin: Binance kondigt ‘Venus’ aan

Met Libra doet Facebook een poging om één universeel betaalmiddel aan de man te krijgen. Binance gooit het over een andere boeg en doet een oproep aan overheden wereldwijd: lanceer je eigen stablecoin! Lees verder over "Voor ieder land een eigen stablecoin: Binance kondigt ‘Venus’ aan"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 20 augustus 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 19 augustus 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.