Het belangrijkste cryptonieuws van 19 augustus 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 19 augustus 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 19 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

BitMEX voegt drie landen toe aan de zwarte lijst

Gebruikers uit de Seychellen, Hongkong, en Bermuda kunnen niet meer op BitMEX handelen. Volgens BitMEX is de ingreep nodig om te voorkomen dat eigen medewerkers op de exchange kunnen handelen. Lees verder over "BitMEX voegt drie landen toe aan de zwarte lijst"

Rakuten’s cryptocurrency exchange open voor handel in BTC, ETH, en BCH

Rakuten, de ‘Amazon van Japan’, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. De eigen cryptocurrency exchange (Rakuten Wallet) is maandag open gegaan voor de handel in Bitcoin, Ethereum, en Bitcoin Cash. Drie dingen vallen op. Lees verder over "Rakuten’s cryptocurrency exchange open voor handel in BTC, ETH, en BCH"

Voor ieder land een eigen stablecoin: Binance kondigt ‘Venus’ aan

Met Libra doet Facebook een poging om één universeel betaalmiddel aan de man te krijgen. Binance gooit het over een andere boeg en doet een oproep aan overheden wereldwijd: lanceer je eigen stablecoin! Lees verder over "Voor ieder land een eigen stablecoin: Binance kondigt ‘Venus’ aan"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 20 augustus 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 19 augustus 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte