Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Het belangrijkste cryptonieuws van 20 augustus 2019

Het belangrijkste cryptonieuws van 20 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Peter Slagter

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 20 augustus 2019.

Rechter beslist dat staat New York rechtsmacht heeft over Bitfinex

De motie van iFinex om de New Yorkse zaak tegen Bitfinex en Tether niet-ontvankelijk te laten verklaren is door de rechter verworpen. De zaak gaat door en de gedaagden moeten documenten overhandigen over de veronderstelde fraude. Lees verder over "Rechter beslist dat staat New York rechtsmacht heeft over Bitfinex"

In Japan kan je Bitcoin sparen door Bitcoin uit te geven

De cryptocurrency exchange bitFlyer is gaan samenwerken met T-Point, het bedrijf achter één van de grootste spaarprogramma’s in Japan. Consumenten kunnen nu Bitcoin sparen door... Bitcoin uit te geven. Dit is hoe het werkt. Lees verder over "In Japan kan je Bitcoin sparen door Bitcoin uit te geven"

2.000 Israëlische fintechbedrijven wachten op een licentie

Fintech wordt doorgaans gezien als enorme globale groeimarkt. Alleen al in Israël wachten er 2.000 (!) bedrijven op een licentie van de toezichthouder. Blockchain en financiële technologie worden in het bijzonder genoemd. Lees verder over "2.000 Israëlische fintechbedrijven wachten op een licentie"

Meer nieuws

Verder lezen? Dit zijn alle dagoverzichten van deze week:

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 20 augustus 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 19 augustus 2019

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.