Het belangrijkste cryptonieuws van 20 augustus 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 20 augustus 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 20 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Rechter beslist dat staat New York rechtsmacht heeft over Bitfinex

De motie van iFinex om de New Yorkse zaak tegen Bitfinex en Tether niet-ontvankelijk te laten verklaren is door de rechter verworpen. De zaak gaat door en de gedaagden moeten documenten overhandigen over de veronderstelde fraude. Lees verder over "Rechter beslist dat staat New York rechtsmacht heeft over Bitfinex"

In Japan kan je Bitcoin sparen door Bitcoin uit te geven

De cryptocurrency exchange bitFlyer is gaan samenwerken met T-Point, het bedrijf achter één van de grootste spaarprogramma’s in Japan. Consumenten kunnen nu Bitcoin sparen door... Bitcoin uit te geven. Dit is hoe het werkt. Lees verder over "In Japan kan je Bitcoin sparen door Bitcoin uit te geven"

2.000 Israëlische fintechbedrijven wachten op een licentie

Fintech wordt doorgaans gezien als enorme globale groeimarkt. Alleen al in Israël wachten er 2.000 (!) bedrijven op een licentie van de toezichthouder. Blockchain en financiële technologie worden in het bijzonder genoemd. Lees verder over "2.000 Israëlische fintechbedrijven wachten op een licentie"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 23 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 20 augustus 2019
  3. Het belangrijkste cryptonieuws van 19 augustus 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte