Het belangrijkste cryptonieuws van 30 augustus 2019

Iedere ochtend vatten we het belangrijkste cryptonieuws van de dag ervoor samen in één bericht. Lekker overzichtelijk. Dit is het dagoverzicht van 30 augustus 2019.

Het belangrijkste cryptonieuws van 30 augustus 2019
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

SEC: boete van 10 miljoen dollar voor niet-geregistreerde ICO

De Amerikaanse SEC heeft een regeling getroffen met Bitqyck. Het draaien van een niet-geregistreerde exchange en het ophalen van geld middels een ICO komt het bedrijf duur te staan: een boete van 10 miljoen dollar. Lees verder over "SEC: boete van 10 miljoen dollar voor niet-geregistreerde ICO"

Binance betaalt 40+ ontwikkelaars om open source crypto software te bouwen

Maandag heeft Binance een initiatief onthuld dat gericht is op ontwikkelaars: Binance X. Sinds de oprichting ervan heeft Binance meer dan 40 open source-projecten gefinancierd. No strings attached? Lees verder over "Binance betaalt 40+ ontwikkelaars om open source crypto software te bouwen"

Europese banken op de rand van de afgrond?

Recessie-update: Het gaat slecht met grote Europese banken. Verliezen, boetes, bezuinigingen, ontslagen en beurskoersen op de rand van de afgrond. Waarom gaat het zo slecht? En wat betekent dat voor een volgende recessie? Lees verder over "Europese banken op de rand van de afgrond?"

China’s digitale centralebankgeld te gebruiken zonder bankrekening

De Chinese overheid staat op het punt om een centraal uitgegeven digitale munt te lanceren. Hoog tijd dus om eens wat dieper in te gaan op de toekomst van China’s financiële stelsel en het einde van... cashgeld? Lees verder over "China’s digitale centralebankgeld te gebruiken zonder bankrekening"

Dagoverzichten van deze week

  1. Het belangrijkste cryptonieuws van 30 augustus 2019
  2. Het belangrijkste cryptonieuws van 26 augustus 2019

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door:

Altijd op de hoogte